Gewichtscontrole

Je kent alle diëten van binnen en van buiten, je hebt ze allemaal uitgeprobeerd en toch…zelfs na een periode van gewichtsverlies, zie jij die verloren kilo’s er stilaan weer bijkomen.

Je werkt hard: gezond eten, sporten, maar eens je er even mee stopt, komen de kilo’s er weer aan.

FRUSTREREND! En duur…sportabonnementen, shakes, supplementen, diëtist,…

Hoe komt dit?

Wel, jouw onderbewustzijn houdt graag in stand wat het gewend is en kent. Daarom dat jij rond jouw huidig gewicht blijft cirkelen of jojoën. Wat jij ook probeert, jouw onderbewustzijn neemt zijn taak zeer serieus om jou op je huidig gewicht te houden of steeds weer naartoe te brengen.

Het onderbewustzijn werd ooit zo geprogrammeerd omdat dat toen het beste voor je was. Heden is de situatie misschien anders en ongewenst.

Eenvoudig en efficiënt vermageren met hypnose

In hypnose overtuigen we jouw onderbewustzijn dat jouw huidig gewicht niet meer gewenst is. We programmeren een nieuw streefgewicht opdat wat jij ook doet, jouw onderbewustzijn jou op een veilige manier naar jouw doel brengt.

We vragen aan het onderbewustzijn om alle nodige veranderingen uit te voeren om jouw doel te behalen. Dat kan zijn: zin om te bewegen, drang naar suiker verminderen, gezondere eetgewoontes aannemen, aankoopgedrag sturen, meer rust nemen, meer water drinken,…

Resultaat

Bij ieder is de snelheid waarmee de veranderingen zichtbaar worden anders. Het is niet zo dat je zoals bij “stoppen met roken” meteen resultaat ziet. Het onderbewustzijn heeft tijd nodig om al die diepgewortelde gewoontes aan te passen. Geef het dus tijd en vertrouw!

Jouw onderbewuste werkt in dit geval als een interne gps. Je vertrekt en navigeert richting een nieuwe bestemming, een nieuw gewicht. Tijdens het traject zal jouw onderbewustzijn jouw instructies of signalen geven elke keer wanneer jij handelt of beslissingen neemt rond voeding en bewegen. Volg deze instructies. Als jij consequent de signalen van jouw onderbewustzijn negeert, dan geraak je natuurlijk niet op jouw bestemming of heel erg traag.