Stoppen met roken

Stoppen met roken is een lastige klus. Het is zo’n diep verankerde gewoonte dat het soms met wilskracht alleen gewoon niet lukt…wat je ook probeert, je blijft snakken naar een sigaret. Eén zwak moment kan volstaan om weer te hervallen.

Hoe komt dat?

Wanneer je al lange tijd rookt, is dat een hardnekkige gewoonte geworden waar je helemaal niet meer over nadenkt. Roken doe je onbewust, in gezelschap, bij dat kopje koffie, bij een glaasje alcohol, wanneer je stress ervaart,…zoveel “gevaarlijke” situaties om je weer in verleiding te brengen.

Wanneer je beslist om te stoppen met roken, is dat een heel bewuste keuze. Je kan nog zó overtuigd zijn, als jouw onderbewustzijn niet mee is, dan is herval heel realistisch. Je krijgt constant signalen van je onderbewustzijn om het rookgedrag in stand te houden, omdat het dat zo gewend is.

Hoe werkt stoppen met roken onder hypnose?

Afhankelijk van jouw rookgedrag en symptomen/ontwenningsverschijnselen, stellen we een persoonlijk plan van aanpak. Tijdens zo’n sessie brengen we het onderbewustzijn in lijn met wat jij op bewust niveau wenst te bereiken, namelijk een niet-roker zijn.

Eén sessie volstaat om van jou een niet-roker te maken. De voorwaarde is dat jij dit zelf 200% wil!

Word je gestuurd door iemand of kom je omdat iemand wil dat jij stopt…dan zal ik eerlijk met je zijn en je zeggen dat de slaagkans veel kleiner tot nihil is. JIJ moet de verandering heel bewust willen.

Prijs

€125 voor 1 sessie